Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین دلشب روز جمعه درگفت وگو با ایرنا افزود:در آخرین مرحله ای که قطعاتی از کشتی رافائل از دریا خارج شد برخوردهای حقوقی و قضایی با سودجویان انجام شده است.
وی گفت:در گذر زمان کشتی رافائل به زیستگاه طبیعی برای آبزیان تبدیل شده است .
دلشب یادآورشد:با این وجود درباره زیستگاه های دریایی باید اداره شیلات نظر دهد و هرگونه فعالیتی که در دریا و سواحل انجام گیرد نیز باید از طریق اداره کل بنادر و دریانوردی تحت نظارت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت:با این وجود ادارات یادشده با این اداره کل هیچ گونه مکاتبه ای برای دریافت نظر کارشناسی انجام نداده اند.
دلشب ادامه داد:با این وجود اداره کل حفاظت محیط زیست با انجام مطالعات به این نتیجه رسید که هیچگونه توجیهی برای قطعه قطعه کردن این کشتی در خلیج فارس وجود ندارد.
کشتی زیبا و افسانه ای رافائل که قبل از انقلاب در ازای بدهی ایتالیا به ایران در ساحل بوشهر آرام گرفت، در سالهای اولیه جنگ هدف حملات هوایی عراق واقع شد تا یکی از خاطرات جمعی بوشهری ها زیر آب برود.
اما طی سال های اخیر بارها زمزمه خروج بخشی از کشتی رافائل با هدف درآمدزایی هربار با واکنش و حساسیت افکار عمومی، این موضوع برای مدتی متوقف شد اما با این وجود در مقطعی پروانه آن به شرکت ذوب آهن اصفهان منتقل شد.
7212/6045 خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده:اکبر اقبال مجرد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی

 سردار تقی مهری، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، گفت: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی کسانی که با ارتکاب اعمالی، چون جعل شناسنامه، مهر، امضا، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یکسال تا ۵ سال محکوم می‌شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، گفت: چنانچه تقلب یا جعل و یا اخذ رشوه تأثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبین با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یکسال تا ده سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهند شد.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان‌های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی نظام وظیفه

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی/ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان