Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتشار تصاویر و فیلم‌هایی از خروج قطعات کشتی رافائل از اعماق آبهای خلیج فارس در چند روز گذشته خبرساز شد و شائبه‌هایی را در اذهان به وجود آورد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، انتشار تصاویر و فیلم‌هایی از خروج قطعات کشتی رافائل از اعماق آبهای خلیج فارس در چند روز گذشته خبرساز شد و شائبه‌هایی را در اذهان به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرهاد قلی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بوشهر با تایید این تصاویر و ابراز بی‌اطلاعی از این مسأله اظهار داشت: هیچ مجوز قانونی از محیط زیست برای خروج قطعات کشتی رافائل از اعماق آبهای خلیج فارس اخذ نشده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: کسانی که این کار را انجام دادند هیچگونه مجوزی از محیط زیست دریافت نکردند و در حال حاضر نیز پیگیر هستیم که چه کسانی یا ارگانی اقدام به انجام این کار کرده است.

به گزارش فارس، با گذشت 36 سال از غرق شدن کشتی رافائل در آبهای خلیج فارس در استان بوشهر، این کشتی به زیستگاه مهمی برای هزاران گونه آبزی تبدیل شده است از این رو خروج آن خطرات زیادی برای حیات آبزیان به همراه دارد. 

گفتنی است، رافائل یک کشتی تفریحی به طول حدود 176 متر است که در رژیم طاغوت از کشور ایتالیا خریداری شده بود و تا چند سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان محل اسکان کارکنان نیروی دریایی ارتش در بوشهر مورد استفاده قرار می‌گرفت. 

در دوران جنگ تحمیلی بارها مورد حمله هواپیماهای رژیم بعث صدام قرار گرفت و در سال 1362 براثر اصابت موشک آسیب دید و پس از برخورد یک کشتی دیگر با بدنه آن در دو کیلومتری ساحل بوشهر غرق شد و هم اکنون به زیستگاهی مصنوعی برای آبزیان و مرجان ها در خلیج فارس تبدیل شده است. 

حتی تعداد زیادی از دوستداران محیط زیست استان بوشهر با تهیه طوماری و ارسال آن به سازمان حفاظت محیط زیست خواستار ماندن این کشتی در زیر آب شدند که مسؤولان سازمان حفاظت محیط زیست نیز با توجه به اهمیت وجود کشتی رافائل در زیر آب به عنوان زیستگاه و زادگاه آبزیان که برخی از آنها کمیاب و بی‌نظیر است خواستار جلوگیری از بیرون کشیدن این کشتی از زیر آب شدند. 
درچند سال اخیر بارها اعلام شد که افرادی قصد بیرون کشیدن قطعات این کشتی از زیر آب را دارند اما سازمان حفاظت محیط زیست هیچگاه با این تصمیم موافقت نکرد. 

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست خلیج فارس کشتی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد گفت: تیم پایش با همکاری واحد حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست یزد دو واحد آلاینده شن و ماسه را در جاده یزد بافق با حکم قضایی و همراهی ماموران پاسگاه انتظامی فهرج پلمب نمود.


سید رضا نورانیان افزود: واحد‌های فوق ضمن قرار داشتن در لیست صنایع آلاینده استان و علی رغم اخطار‌ها و مهلت‌های داده شده، اقدام اصلاحی مؤثری انجام نداده و آلودگی ذرات آنها استمرار داشته است.


وی ادامه داد: بر همین اساس تا رفع کامل آلایندگی از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد